Una veïna de Sant Andreu de la Barca mor atropellada en baixar del seu cotxe a l’autopista l’AP-7 a Avinyonet

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 190 de l’AP-7 a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.19 h. Per causes que encara s’estan investigant, una dona va sortir del vehicle i va ser atropellada per un altre turisme. En el mateix vehicle d’on va baixar la dona, que ocupava la plaça de copilot, hi anaven 3 persones més, que van resultar il·leses. El conductor de l’altre turisme també va resultar il·lès. La dona morta és T.I.C, de 33 anys i veïna de Sant Andreu de la Barca.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i la Unitat de Suport Psicològic d’Emergències del SEM. Quant a l’afectació viària, l’autopista es va tallar en sentit nord. A les 22:53 es van obrir dos carrils a la circulació.

Port de Tarragona