El sense sostre detingut per la brutal violació d’una dona a Barcelona hi havia calat foc a contenidors i arrencat cablejat dies abans

El presumpte violador d’una dona a la zona de Colom, a Barcelona, ​​dissabte passat, ja havia estat detingut una setmana abans per calar foc al mecanisme de recollida d’escombraries pneumàtica i a diversos contenidors a la zona del carrer Robador. Però no només això, sinó que també va arrencar el cablejat de la zona verda i va protagonitzar incidents amb alguns veïns, i fins i tot amb agents de la Guàrdia Urbana. Aquest comportament perillós havia estat denunciat per l’Associació de Veïns de la zona dels carrers Robador, Picalquers i Roig, al Raval.

Segons aquesta associació, la policia li hauria detingut pels disturbis i deixat en llibertat posteriorment.

Concretament, el divendres 12 d’abril a dos quarts del matí el acusat ara de la violació va arrencar el cablejat de la zona verda i va increpar veïns i la Guàrdia Urbana. Dues hores més tard, el mateix individu cala foc a mecanisme de recollida d’escombraries pneumàtica del carrer d’en Robador, on van haver d’actuar la policia i els bombers. L’endemà dissabte, segons els veïns, va tornar a calar foc al mecanisme d’escombraries pneumàtic del mateix edifici. Poques hores després, torna a calar foc als contenidors del carrer Robador 22. Els veïns sufoquen el foc amb extintors. Posteriorment, va ser detingut i posat en llibertat a la nit.

La violació va tenir com a víctima a una jove portuguesa de 37 anys, que va patir, a més de l’agressió sexual, l’amputació parcial en ambdues orelles producte de les mossegades del detingut. Es tracta d’un indigent de nacionalitat marroquina que vivia als carrers del Raval. Va poder ser identificat per la Guàrdia Urbana i posat a disposició de Mossos.

Port de Tarragona