FLASH: Dos espanyols, entre les víctimes dels atemptats de Sri Lanka

ACN/Reuters

Una parella de joves gallecs han estat identificats com dues víctimes mortals dels atemptats ocorreguts a Sri Lanka ahir diumenge, informa La Voz de Galicia. Les dues víctimes mortals serien María González Vicente, de 32 anys i Alberto Chaves Gómez, de 31; tots dos veïns del concejo de Pontecesures, a Pontevedra. Tots dos eren parella i ell es trobava treballant a l’Índia, a on ella va viatjar per passar uns dies de vacances. La parella volia passar uns dies a Colombo, quan es van veure afectats per una de les explosiones.Alberto Chaves, segons el rotatiu gallec, treballava a l’empresa Profand, dedicada a la comercialització de productes marítims amb seu a Vigo. Ella era filla d’una companyia de Padró dedicada a la confecció de roba de treball.

Port de Tarragona