FLASH: Troben dins d’una cova els cadàvers de la dona i el nen desapareguts a Tenerife després d’una disputa familiar

El pare va ser detingut ahir per la Guàrdia Civil i no va col·laborar amb la investigació per trobar-los

La Guàrdia Civil ha trobat en una cova els cossos sense vida de la dona i del menor de 10 anys de nacionalitat alemanya als quals es buscava des d’ahir dimarts a Tenerife. La recerca es va iniciar després d’aparèixer deambulant per la zona un nen de cinc anys, fill de la morta, que no va saber precisar on era la seva mare i el seu germà. La Benemèrita va detenir el pare al domicili familiar, que no va col·laborar amb els investigadors i el nen, en ser tan petit, no va poder donar detalls del parador de la seva família. Un gran dispositiu va buscar des de les onze del matí a les desapareguts, la dona i el fill -de 10 anys- a la zona de coves d’Adeje. El dispositiu estava compost per Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Local d’Adeje, Consorci d’Emergències de Bombers, a més de dos helicòpters del Grup d’Emergències i Salvament (GES) del Govern de Canàries i una unitat terrestre.

Port de Tarragona