La Policia Nacional deté a l’autor de l’amenaça de bomba que va obligar a evacuar l’edifici Torre Espacio de Madrid

Ja havia estat arrestat el mes passat per una amenaça a una fundació alemanya i aquest mateix mes va realitzar una altra trucada amenaçant a l'ambaixada de l'Equador

La Policia Nacional han detingut el presumpte autor de l’amenaça de bomba que va tenir lloc el passat dia 16 a l’edifici Torre Espai de Madrid. A l’arrestat se li atribueix un delicte de desordres públics per la realització d’una trucada en què comunicava la suposada col·locació d’una bomba a l’ambaixada australiana, situada a l’edifici que va ser immediatament desalojado.La investigació va començar després de rebre comunicació de l’amenaça telefònica de la col·locació d’un explosiu, pel que al lloc es van desplaçar un gran nombre d’agents per assegurar la zona.

Els investigadors van localitzar la procedència de la trucada i les gestions posteriors van permetre la identificació de l’autor de la misma.Cinco dies abans havia realitzat una altra amenazaDurante la investigació els agents van comprovar que l’arrestat era també el presumpte responsable d’una altra amenaça per la suposada col·locació d’un artefacte explosiu, en aquesta ocasió comesa el passat dia 11 a l’ambaixada de l’Equador a Espanya. A més havia estat igualment detingut amb anterioritat per una falsa amenaça a una fundació alemanya situada a Madrid. L’autor d’aquestes amenaces va ser detingut a la tarda d’ahir a la Brigada Provincial d’Informació. Serà posat a disposició judicial al llarg del dia d’avui.

Port de Tarragona