Detingut a Castelldefels un narcotraficant amb cinc quilos de cocaïna

La Policia Nacional informa de la detenció a Castelldefels d’un narcotraficant a qui se li han confiscat prop de cinc quilos de cocaïna en un registre. Es tracta de la segona fase d’un operatiu policial iniciat a l’abril de 2018, en el qual s’investiga a un grup organitzat integrat per individus establerts a les zones de Barcelona i Castelló dedicats al tràfic d’heroïna i cocaïna procedent d’Europa.

A l’abril d’enguany es va iniciar una investigació i es va detectar que membres de l’organització criminal mantenien contactes amb el principal investigat. Aquest últim presumptament distribuïa, al costat d’altres individus establerts a la zona de Barcelona, ​​estupefaents per la zona llevantina. Després d’onze mesos d’investigació, i després de tenir coneixement que l’organització pogués distribuir una partida de substància estupefaent, es va elaborar un dispositiu policial a la localitat de Castelldefels. Allà es va interceptar al principal investigat, que sortia d’un domicili, i es va procedir a la seva detenció. Se li va intervenir en el seu poder un total de 300 grams de cocaïna.

Com a conseqüència d’aquesta detenció, es va realitzar un registre del domicili, on es van intervenir quatre quilos i mig de cocaïna, cinc quilos de substància de tall, una pistola amb el número de sèrie esborrat, dos carregadors, nombrosa munició del calibre 9mm i un silenciador per arma semiautomàtica. A més, també es va localitzar nombrós material d’utillatge per a la preparació dels paquets de substància estupefaent, entre els quals es trobava una premsa, diners en efectiu i un vehicle d’alta gamma.

Port de Tarragona