El conductor d’una furgoneta, veí de Sant Feliu de Buixalleu, mor a l’N-II en sortir de la via a Bàscara

Amb aquesta víctima, són 46 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any

arxiu / archivo

ACN Barcelona .- El conductor d’una furgoneta, J.T.P., de 62 anys i veí de de Sant Feliu de Buixalleu (Selva), ha mort aquest dijous a les sis de la tarda en sortir de la via a l’N-II a Bàscara (Alt Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’accident s’ha produït al punt quilomètric 738 de l’N-II per causes que encara s’estan investigant. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i l’helicòpter i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques. L’incident obliga a circular amb pas alternatiu en el tram del sinistre i hi ha cues de mig quilòmetre en els dos sentits. Amb aquesta víctima, són 46 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any.

Port de Tarragona