Pateix un accident ebri i vol fer creure els Mossos que conduïa la seva mare

Foto cedida per Mossos d'Esquadra

Un veí de Tarragona de 32 anys ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra després de patir un accident de trànsit conduint sota els efectes de l’alcohol, a Vilallonga del Camp. L’arrestat anava caminant per la carretera T-722 amb senyals d’haver patit ferides a prop d’un vehicle que conduïa la seva mare. L’arrestat va intentar fer creure els agents que qui conduïa el vehicle quan va patir l’accident era la dona que estava al volant, la seva mare. Però, les proves i finalment els mateixos implicats, van confirmar que el detingut conduïa el vehicle en el moment de l’accident. Posteriorment, els mossos van fer-li la prova d’alcoholèmia i el conductor va donar una taxa de 0,70 mg/l, prop de tres vegades superior a la permesa, que està situada en els 0,25 mg/l. Per tot plegat, els agents van detenir el conductor per un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol. Durant l’elaboració de l’atestat, els Mossos van comprovar que el detingut ja havia estat detingut i denunciat anteriorment per conduir sota els efectes de l’alcohol. De fet, li consten dues sentències condemnatòries de retirada del permís de conduir ja finalitzades.

L’accident havia consistit en una sortida de via amb posterior xoc contra la tanca metàl·lica.

 

Port de Tarragona