Un conductor ferit després que hagi bolcat un camió carregat de panells solars a Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes/ACN

ACN Blanes.-El conductor d’un camió ha resultat ferit de poca gravetat aquest dijous en bolcar el seu vehicle al quilòmetre 4 de la GI-600, a l’altura de Blanes (Selva). El camió portava panells solars. Els Bombers han rebut l’avís a les 5.35 hores i han enviat tres dotacions, que han desconnectat les bateries i han netejat la via. També han neutralitzat petites fugues. Les grues han retirat el vehicle, que ha quedat al voral. La carretera està tallada en tots dos sentits de la marxa i es fan desviaments per la GI-682, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat el conductor a l’Hospital Comarcal de Blanes. Presentava majoritàriament contusions. Ha donat negatiu a la prova d’alcoholèmia.

Port de Tarragona