Detenen a un jove de 24 anys que ha llençat a la seva mare des del balcó a Cornellà de Llobregat

La dona es troba en estat crític

Avinguda Sant Ildefons, a Cornellà, on ha passat el fet. / GM

Una dona de 43 anys està en estat crític a l’Hospital de Bellvitge després que el seu fill l’empenyés pel balcó a Cornellà de Llobregat diumenge passat, segons han explicat fonts policials a l’ACN . El jove, de 24 anys, va ser detingut i està en presó provisional per temptativa d’homicidi. Es tem per la vida de la seva mare. Tots dos són de nacionalitat boliviana. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís cap a les 22 hores que informava que s’havia trobat una dona que havia caigut d’un balcó a l’avinguda de Sant Ildefons de Cornellà, a prop de la comissaria de la Policia Nacional. Els agents van trobar el cos d’esquenes, cosa que implicaria que algú l’havia empès.
Els Mossos investiguen ara les causes de l’incident. El jove va viatjar a Bolívia i va ser quan va tornar que es van produir els fets, segons la investigació.

El mateix dia va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Cornellà, el qual en va decretar l’empresonament provisional per temptativa d’homicidi.

Port de Tarragona