FLASH: Un mort a punyalades i un altre ferit en poques hores a Londres, on es va detenir un sospitós

La Policia londinenca investiga 2 apunyalaments, un d’ells mortal, que s’ha produït en poques hores aquest divendres, 26 d’abril, informa la Metropolitan Police. Segons un comunicat, a les 14.43 hores s’ha rebut una trucada informant que un home de 29 anys havia estat apunyalat a Franpton Park Road. Els serveis sanitaris el van conduir a un hospital a l’est de la ciutat, on minuts després va morir.

Una segona víctima, de 20 anys, va ser trobada a la zona de Wilton Way també amb ferides d’arma blanca. En aquest cas, es recupera en el mateix centre sanitari en situació estable, informa la policia, que afirma haver detingut un individu sospitós que roman sota custòdia policial a l’espera que la investigació avanci. Els dos llocs on han ocorregut les agressions romanen acordonats mentre els investigadors fan indagacions per conèixer l’origen de les agressions interrogant els veïns de la zona.

Port de Tarragona