Un home sense sostre amb problemes mentals apallissa una dona de 91 anys a l’Hospitalet

La Guardia Urbana le ha detenido y lo ha ingresado en una unidad psiquiátrica hospitalaria

La víctima, durant una entrevista concedida a Antena3

Un home sense sostre amb problemes mentals va apallissar dimecres una dona de 91 anys a l’Hospitalet de Llobregat. La va agredir amb un objecte contundent de ferro que portava en un carro de la compra. La dona, que estava amb el seu fill quan va començar l’atac, té cops i hematomes per tot el cos i ha necessitat punts de sutura. Ella i el seu fill han explicat els fets a Antena 3. La Guàrdia Urbana va detenir l’home i ha ingressat en la unitat psiquiàtrica d’un hospital. Fonts municipals han apuntat a l’ACN que tant la Urbana com els serveis socials de l’Ajuntament havien intentat abordar aquest home en diverses ocasions, però mai s’havia deixat ajudar. Fins ara no havia tingut cap comportament violent.

Port de Tarragona