FLASH: Un mort i tres ferits en un tiroteig en una sinagoga jueva a San Diego, Califòrnia

Les autoritats de la ciutat on s'ha produït l'atac, informant la premsa del succés.

Un mort i tres ferits és el resultat d’un atac armat que s’ha produït en la vesprada del dissabte en una sinagoga de la població de Poway, al comtat de San Diego, les autoritats van informar del fet. Una persona va ser detinguda minuts després de l’atac i s’està interrogant per la seva presumpta relació amb els trets. En els primers minuts de l’atac es van produir escenes de pànic que va incloure la pèrdua d’alguns nens que, posteriorment van ser localitzats. L’alcalde de Poway va declarar a Los Angeles Times que probablement és un fet delictiu impulsat per l’odi a la comunitat judía.Se van evacuar alguns habitatges pròximes al lloc del tiroteig com a precaució. El tiroteig es produeix en un dels dies més importants de la fe jueva, com és l’últim dia de la Pasqua.

Port de Tarragona