Mor un home de 63 anys en caure accidentalment al canal de la dreta de l’Ebre a Amposta

El corrent l'ha arrossegat dos quilòmetres riu avall, des del pont de Pedra fins al Camí de Lligallo de Cambra

ACN Amposta.-Un home de 63 anys ha mort aquest dissabte al matí en caure accidentalment al canal de la dreta del riu Ebre, a Amposta. Per causes que es desconeixen, cap a les 9 del matí l’home s’ha precipitat a l’aigua quan caminava a l’altura del pont de Pedra i el corrent l’ha arrossegat uns dos quilòmetres riu avall, fins el Camí de Lligallo de Cambra. Tres agents de la policia local d’Amposta s’han llançat al canal per rescatar l’home, però els serveis mèdics no han pogut fer res per reanimar-lo a la seva arribada. Les fonts policials consultades descarten el suïcidi i asseguren que la mort és accidental.

Port de Tarragona