FLASH: Un mort i tres ferits en un xoc frontal entre dos turismes a Alcanar

L'N-340 està tallada en els dos sentits de la marxa

archivo / arxiu

Una persona ha mort i tres més han resultat ferides de diversa consideració aquest dissabte al matí en un xoc frontal entre dos turismes a l’N-340 a l’altura d’Alcanar (Montsià). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident s’ha produït quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze, al punt quilomètric 1.065 de la nacional per causes que s’estan investigant. A causa de l’impacte ha mort el conductor d’un dels dos turismes implicats. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que estan treballant per excarcerar les persones sinistrades. La circulació de l’N-340 està tallada en els dos sentits de la marxa i en aquest punt hi ha un quilòmetre de cua.

Port de Tarragona