Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home després d’una baralla al bar de l’estació de Sils

ACN Sils.-Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort d’un home a Sils (Selva) aquest diumenge a la tarda després d’una baralla. Segons ha avançat la Cadena SER i ha confirmat l’ACN, els fets haurien passat al voltant de les quatre de la tarda. La disputa hauria començat al bar de l’estació de tren. Després d’una baralla, la víctima d’uns 45 anys s’ha dirigit fins al vestíbul, on s’ha desplomat a terra pràcticament a l’entrada de l’estació. Els serveis sanitaris han intentat reanimar-lo però no han pogut fer res per salvar-li la vida. L’home té almenys una ferida al tòrax i s’està investigant si podrien ser compatibles amb arma blanca. Els agents d’investigació dels Mossos són al lloc dels fets i el jutge i el forense s’han desplaçat a Sils per determinar si la mort s’ha produït per causes violentes.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, els fets han passat cap a les quatre de la tarda. La víctima és un home d’uns 45 anys que, segons indiquen els veïns, seria un indigent que solia passejar per la població amb els seus gossos.

Per causes que s’estan investigant, ha començat una baralla al bar de l’estació de tren. Després de la disputa, la víctima s’ha desplaçat fins a la zona del vestíbul del recinte, on ha caigut desplomat a terra. Sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han intentat reanimar-lo però no ha reaccionat a la reanimació.

Segons fonts properes a la investigació, l’home té almenys una ferida a la zona del tòrax que els forenses determinaran si pot ser per un atac amb arma blanca. La comitiva judicial, encapçalada pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, s’ha traslladat fins al lloc.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra a Girona ha obert una investigació. Els agents de policia científica estan recopilant proves i vestigis mentre els mossos interroguen els testimonis de la disputa per esclarir el cas i determinar el possible autor o autors dels fets. La funerària traslladarà el cos a l’Institut de Medicina Legal de Girona on li faran l’autòpsia.

Port de Tarragona