La Guàrdia Civil troba mort al nen de 9 anys que va desaparèixer ahir arrossegat per les aigües en un barranc d’Osca

La Guàrdia Civil ha confirmat l’aparició del cadàver del nen de 9 anys que ahir va ser arrossegat pel corrent en un barranc d’Osca. El nen, de nacionalitat francesa, va desaparèixer ahir dissabte al barranc Foscos del Balces, quan practicava barranquisme acompanyat d’adults. Ahir a la tarda es va iniciar un operatiu de recerca que va haver d’interrompre durant la nit per la foscor i la dificultat que presenta la zona, a causa de la forta corriente.El fet que en el barranc no existís cobertura de mòbil retardar l’avís del succés a les autoritats. Quan es va aconseguir contactar amb la Guàrdia Civil, l’avís en llengua francesa va resultar inicialment confús i es referia a dues dones que es trobaven en situació d’emergència. Els rescatadors van aconseguir salvar les dones, però el nen va ser arrossegat per l’aigua, segons va explicar el seu pare.

Port de Tarragona