Un mort i dos ferits a Colomer en sortir de la via una furgoneta que conduïa un home sense carnet

SCT

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides, una d’elles de gravetat, aquest diumenge al matí en sortir de la via la furgoneta en què viatjaven a Colomers (Baix Empordà). Segons el Servei Català de Trànsit, l’avís de l’accident s’ha rebut a les 6.35 hores i ha tingut lloc al punt quilomètric 10. Les tres persones que viatjaven al vehicle anaven a la part del davant. A causa de l’impacte ha mort un dels passatgers. A més, el conductor de la furgoneta, que segons els Mossos d’Esquadra no té permís de conduir, ha resultat ferit de poca gravetat i l’altre passatger davanter ha resultat ferit greu. Tots dos han estat traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona. Fins al lloc s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima són 48 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2019 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona