FLASH: Moren els dos ocupants d’un cotxe en xocar frontalment amb un camió a l’N-II a Maçanet de la Selva

archivo / arxiu

aCN Maçanet de la Selva.-Els dos ocupants d’un turisme han mort aquest dilluns al migdia en xocar frontalment amb un camió a l’N-II a Maçanet de la Selva (la Selva). Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís de l’accident s’ha rebut a les 15.35 hores i ha tingut lloc al punt quilomètric 689, on per causes que es desconeixen s’ha produït la col·lisió. A causa de l’impacte han mort els dos ocupants del turisme i el camioner ha sortit il·lès. Fins al lloc s’han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i un helicòpter del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

Amb aquestes víctimes, són 50 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2019 a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Port de Tarragona