Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un noi de 17 anys que ha aparegut en un descampat a Gavà

El cos presenta una ferida d’arma blanca i no es descarta cap hipòtesi

ACN Gavà.-Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un noi de 17 anys a Gavà (Baix Llobregat), el cadàver del qual ha aparegut aquest dilluns a mig matí en un descampat. Els agents han rebut l’avís a quarts de dotze i han localitzat el cos en una zona sense edificar, prop d’un centre esportiu i una escola. El cadàver presentava una ferida d’arma blanca a la zona frontal i els Mossos d’Esquadra no descarten cap hipòtesi per explicar els fets. Amb tot, fonts policials apunten a l’ACN que, a priori, es descarta que es tracti d’un homicidi o assassinat, ja que no hi ha signes de defensa. La policia espera ara el resultat de l’autòpsia per poder concretar les circumstàncies de la mort.

Port de Tarragona