L’autòpsia conclou que l’home trobat a Sils després d’una baralla al bar de l’estació, va morir d’una ganivetada al cor

ACN Girona.-L’autòpsia ha conclòs que la víctima del crim de Sils (Selva) va morir com a conseqüència d’una ganivetada al cor. Segons fonts properes a la investigació, l’home de 45 anys i origen romanès no tenia més ferides causades per una baralla a banda de la que li va provocar la mort. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a les quatre de la tarda. La investigació apunta que l’agressió mortal va tenir lloc a l’entrada del bar que hi ha davant de l’estació de tren, després d’una discussió entre la víctima i un grup de persones que hi havia al local. Després de rebre la ganivetada, l’home va creuar el carrer cap a l’estació però va caure estès a terra i els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar-li la vida. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona treballen per identificar i detenir l’autor.
Els forenses han fet l’autòpsia a la víctima aquest dilluns al matí a l’Institut de Medicina Legal de Girona. Segons fonts properes al cas, l’home de 45 anys va rebre una ganivetada al cor que li va provocar la mort. Els primers resultats de l’autòpsia, però, descarten que tingués altres ferides o contusions provocades per una baralla.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les quatre de la tarda. Tot i això, les mateixes fonts indiquen que no va ser la primera disputa que hi va haver diumenge. La víctima, un rodamón que solia passejar els seus gossos per la població, va tenir una primera discussió al bar quan li van recriminar que els animals embrutien el local.

La discussió pujada de to no va anar a més i la víctima va marxar del bar, situat davant de l’estació de trens. Més tard hi va tornar i van reprendre la trifulga. En aquell moment a l’establiment hi havia un grup de mitja dotzena de persones.

La investigació apunta que, en el transcurs d’aquesta disputa, van apunyalar la víctima al pit quan es trobava a l’entrada del bar. L’home va creuar el carrer en direcció a l’estació però, just a l’entrada, es va desplomar a terra. Sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van intentar reanimar-lo però no van poder fer res per salvar-li la vida.

La comitiva judicial, encapçalada pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, es va traslladar fins al lloc del fets. La DIC dels Mossos d’Esquadra va obrir una investigació i va prendre declaració a testimonis i la policia científica va recollir proves i vestigis per esclarir els fets.

Els investigadors treballen per identificar i detenir l’autor dels fets. El cas es troba sota secret de sumari.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home després d’una baralla al bar de l’estació de Sils

Port de Tarragona