Retards a Rodalies i regionals perquè un tren envesteix un carro de la compra abandonat prop de l’estació de Vilanova

El tren circulava en direcció Barcelona i ha quedat aturat per una averia mecànica

ACN Vilanova i la Geltrú.-La circulació de trens Rodalies de l’R2 Sud i Regionals del corredor de la costa acumula 20 minuts de retard aquest dilluns a la tarda perquè un comboi ha xocat contra un carro de la compra abandonat a les vies prop de l’estació de Vilanova i la Geltrú. Segons ha informat Renfe, el tren ha patit desperfectes mecànics després de topar contra l’objecte que havien abandonat uns vàndals. Els fets han passat a les 18.20 h i el comboi no ha pogut continuar la marxa. Els viatgers del tren afectat han estat transbordats a un altre comboi que s’ha situat en paral•lel. Es dona la circumstància que l’estació de Vilanova i la Geltrú és una de les que més actes vandàlics acumula a Catalunya.

Port de Tarragona