Tretze menors i tres adults, ferits lleus en desfrenar-se un autobús escolar a Esplugues de Llobregat

El vehicle ha caigut per un desnivell de tres metres i ha xocat contra tres vehicles estacionats

Imatge de l'autobús escolar accidentat. / Àlex Recolons

Tretze menors i tres adults han resultat ferits lleus aquest dilluns a la tarda en desfrenar-se un autobús escolar a Esplugues de Llobregat. Segons els Bombers de la Generalitat, l’incident ha passat al carrer Juan de la Cierva, a la part del darrere d’un col·legi, cap a les cinc de la tarda. El vehicle ha caigut per un desnivell de tres metres i ha acabat en un descampat, on ha xocat contra tres vehicles estacionats. Els 16 ferits a causa del sinistre han estat evacuats a l’hospital Vall d’Hebron, a l’hospital Sant Joan de Déu, a l’hospital Moisès Broggi i a l’hospital de Sant Boi.

Fins al lloc s’han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), vuit dotacions dels Bombers, efectius de la Policia Local i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra. Cap persona ha resultat ferida de gravetat.

Port de Tarragona