Detingut a Lleida per traficar amb heroïna i cocaïna i per agredir als agents quan intentaven detenir-lo

L'home quedava amb els clients en cantonades i després pujava al vehicle d'aquests per lliurar-los la droga

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Lleida, de 28 anys i originari de Gàmbia, com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues i d’atemptat als agents de l’autoritat. La policia va obrir una investigació en tenir coneixement a finals de març que una persona estaria venent heroïna i cocaïna a la zona del Clot de les Granotes de la capital del Segrià. Els clients contactaven amb ell per telèfon i, després de quedar en alguna cantonada, l’home pujava al cotxe per lliurar-los la droga. Aquest dilluns, els mossos el van sorprendre quan baixava d’un vehicle després de suposadament efectuar una venda. L’home va començar a córrer i va reaccionar de manera violenta contra els agents però finalment el van poder interceptar i detenir.
Els Mossos han registrat aquest dimarts el domicili de l’arrestat, situat al carrer d’Alfred Perenya de Lleida, on han localitzat 119 grams d’heroïna i 65 grans de cocaïna, a més de diferents embolcalls amb aquestes drogues com els que els agents li van trobar en el moment de la detenció. A l’immoble, la policia també ha trobat cinc bàscules de precisió.

El detingut, amb diferents antecedents per delictes contra la salut pública, està previst que passi a disposició judicial aquest dimecres.

Port de Tarragona