FLASH: Un jove motociclista de 27 anys i veí de Reus mor en un accident amb un camió a la carretera de Misericòrdia

A.H.M., de 27 anys i vecí de Reus és el motorista mort aquest dimecres en un accident de trànsit a Riudoms, al Baix Camp. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha passat poc després de les dues de la tarda al quilòmetre 4 de la carretera TV-3141. Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió lateral per fregament entre una motocicleta i un camió. A conseqüència del xoc, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. Arran de la incidència s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. La via s’ha hagut de tallar al trànsit i s’han fet desviaments. Amb aquesta víctima són 52 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona