Mor el veí de Sant Cugat ferit crític a l’accident que es va registrar als túnels de Vallvidrera dilluns

@erabix

El conductor d’un dels vehicles implicats en l’accident del passat dilluns a la tarda als túnels de Vallvidrera ha mort a l’Hospital Clínic. Es tracta d’A.G.C., de 53 anys i veí de Sant Cugat, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre dos vehicles a l’interior dels túnels en sentit sud, al quilòmetre 4,7 de la C-16, i va implicar dos vehicles més. A banda del ferit crític que ha acabat morint, van quedar afectades quatre persones més, tres dels quals lleus. Amb aquesta víctima, han mort 51 persones en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de l’accident de dilluns, es van activar sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

Quant a l’afectació viària, la via va estar tallada fins gairebé les 10 de la nit.

Port de Tarragona