Sis senglars maten el gos que va defensar al fill d’una família que passejava per Sant Vicenç dels Horts

Imatge de Dalton penjada al Facebook del seu propietari.

Sis senglars van acabar amb la vida de Dalton, el gosset de la família de David Jesús D., que es va interposar entre els animals i el seu fill de quatre anys en un carrer de Sant Vicenç dels Horts. Va passar a les sis de la tarda del passat dissabte en una zona on solen passejar la família al costat del gos, quan aquest es va avançar en veure alguna cosa estranya entre la mala herba. D’allí va sorgir un senglar que es va dirigir al nen. Mentre el pare agafava en braços al petit i fugia de la zona va poder veure com sis senglars arremetien contra el ca, fins que un veí, armat amb un pal, va aconseguir rescatar Dalton i portar-lo al veterinari, on no van poder salvar-li la vida. Així ho relatava el veí de Sant Vicenç al programa de televisió Mirall Públic i en el seu compte de Facebook, el pare de família parla de la impotència i el dolor que va sentir davant d’una situació dramàtica que s’hagués agreujat de no ser pel seu gos al qual qualifica d’heroi.

Port de Tarragona