78 persones atrapades en un AVE que viatjava de Girona a Barcelona després d’un atropellament mortal a Riells i Viabrea

Renfe hi ha enviat un altre tren per rescatar els afectats mentre duren les tasques d'aixecament del cadàver

Arxiu / Archivo - Foto: Andrea Zamorano

78 persones que viatjaven en un AVE de Girona a Barcelona han quedat aturades a Riells i Viabrea, a la comarca de la Selva, després que el comboi hagi atropellat una persona que s’hi hauria posat expressament, segons han indicat a l’ACN fonts de Renfe. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de deu de la nit. Renfe ha enviat un altre tren perquè s’aturi en paral·lel a l’afectat i rescati els passatgers. D’altra banda, un altre AVE que havia de fer la ruta Barcelona – Figueres ha hagut de ser anul·lat per poder fer aquestes maniobres. Els passatgers d’aquest segon tren s’han reallotjat en un comboi de Mitja Distància.

Port de Tarragona