Un noi estranger tutelat per la Generalitat, ferit greu durant una baralla a Ciutat Vella

L'autor, major d'edat, s'ha entregat als Mossos d'Esquadra

Comissaria dels Mossos a Ciutat Vella. / GM

ACN.-Un noi estranger ha resultat ferit greu aquesta matinada en ser apunyalat en una baralla amb un altre jove de nacionalitat marroquina a Ciutat Vella, segons ha avançat Ser Catalunya i han confirmat a l’ACN fonts policials. L’incident ha tingut lloc cap a les 5 de la matinada al carrer Tàpies, prop de Nou de la Rambla. Els agents de la comissaria de Mossos de Ciutat Vella han sentit crits a prop, han sortit i s’han trobat amb el ferit. L’han traslladat al CAP Pere Camps, des d’on l’han evacuat cap a l’Hospital del Mar. S’està confirmant ara si és menor. L’autor, que sí que és major d’edat, s’ha entregat i està detingut en dependències policials. L’emissora apunta que la víctima té un tall de 15 centímetres, molt a prop de l’aorta. La víctima està tutelada per la Generalitat, segons aquesta mateixa informació.

Mentre s’atenia la víctima, un jove s’ha presentat a dependències policials i ha manifestat que ella era l’autor de l’agressió. Presentava indicis clars d’haver participat en una baralla. Després de ser atès pels metges ha quedat detingut com a presumpte autor de l’agressió.

Port de Tarragona