Detingut un home a Figueres per intentar robar en un pis, lesionar dos mossos i rebentar els vidres del cotxe patrulla

El lladre va intentar colpejar els agents amb una pedra de grans dimensions quan intentava fugir

ACN Figueres.-Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 40 anys després d’intentar robar en un domicili de Figueres, lesionar dos agents i rebentar els vidres del cotxe patrulla. Tot plegat va passar aquest dijous pels volts de les quatre de la tarda. El lladre es va enfilar aprofitant els tubs de coure fins un segon pis del carrer Sebastià Trullol de la capital alt-empordanesa i que es troba a uns vuit metres del terra. Aleshores, la propietària de l’immoble va descobrir-lo i va alertar els veïns, que van avisar la policia. L’home, en veure’s descobert, va baixar pels tubs i va intentar escapar, però els agents ja havien arribat. Va ser en aquell moment que el lladre va llençar-los una pedra de grans dimensions que portava a les mans. Els policies el van acabar detenint i el van tancar a dins el cotxe patrulla.
Un cop a dins, l’home es mostrava agressiu amb els policies fins al punt de lesionar lleument dos agents i rebentar els vidres del cotxe dels Mossos que el traslladava detingut. L’home, de 40 anys i resident a Sant Jordi Desvalls (Gironès), va quedar arrestat per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa, atemptat contra els agents de l’autoritat i danys. Es tracta d’un lladre amb antecedents similars i aquest divendres ha passat a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.

Port de Tarragona