Mor una veïna de la Roca del Vallès de 21 anys en un xoc entre el seu cotxe i un camió a Piera

L'accident s'ha produït al quilòmetre 12 de la carretera B-224. / GM

Una jove conductora de 21 anys, L.M.O., veïna de la Roca del Vallès, va morir ahir divendres a la tarda en un xoc entre el cotxe que conduïa i un camió a Piera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els serveis d’emergència han rebut l’avís del sinistre cap a tres quarts de set. L’accident ha tingut lloc al quilòmetre 12 de la carretera B-224. Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Quant a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat en els dos sentits de la marxa. Trànsit indica que en el que va d’any han mort 53 persones en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona