Mor un tripulant i quatre més afectats per hipotèrmia en l’incendi d’un pesquer a onze milles de Port de la Selva

Un altre vaixell ha rescatat el cos i els altres tres pescadors

L'embarcació afectada, cremant davant la costa de Port de la Selva. ACN

ACN .-Un tripulant d’un pesquer ha mort i altres quatre han resultat afectats per hipotèrmia aquest divendres en incendiar-se el vaixell a onze milles de Port de la Selva, segons ha informat Salvament Marítim. Una altra embarcació ha rescatat el cos i també els altres tres tripulants del vaixell, que porta per nom ‘Barranco’. Aquesta segona embarcació, que també és un pesquer i es diu ‘Berto’, es dirigeix cap a Port de la Selva, on l’espera una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El centre de comandament de Salvament Marítim de Barcelona ha rebut l’avís del foc a dos quarts de vuit del matí i ha mobilitzat dues embarcacions i un helicòpter, que han comprovat que el vaixell segueix cremant-se.

Port de Tarragona