Una treballadora de seguretat de l’aeroport de Palma mor cinc dies després d’haver estat agredida per un turista alemany

Una treballadora de seguretat de l’aeroport de Son Sant Joan, a Palma de Mallorca ha mort cinc dies després d’haver estat agredida per un turista alemany que acabava d’aterrar, informa Diario de Mallorca i A3. La dona, de 66 anys, era una auxiliar de seguretat que va patir una fractura de maluc després de caure a terra després d’una empenta del passatger. Pel que sembla, el turista pretenia tornar a la zona d’equipatges un cop va sortir de la zona, de manera que la víctima li ho va impedir seguint el protocol de seguretat establert. El súbdit alemany va respondre a l’ordre amb un enuig que li va fer empènyer a l’empleada fins fer-la caure a terra. La mort ha causat un gran impacte entre els empleats de l’aeroport per la seva veterania, el que la feia una companya molt popular i estimada a la instal·lació. La dona va ser intervinguda en un centre hospitalari, operació de la qual no va poder recuperarse.El fet passar diumenge 28 i encara va intervenir la Guàrdia Civil, es va posar en llibertat posteriorment pel jutge acusat d’un delicte de lesions. L’autoritat judicial ha de determinar si la mort pot imputar-se a les lesions o de problemes de salut de l’empleada pel que fa a la seva recuperació després de la intervenció.

Port de Tarragona