Intercanvi de trets, carrers bloquejats per vehicles i destrosses amb una maça en un cotxe durant una discussió familiar a Figueres

Una disputa familiar al barri de Sant Joan, a Figueres, ha acabat amb un intercanvi de trets, un cotxe destrossat i carrers bloquejats per vehicles, tot i que no s’ha tingut coneixement que s’hagin registrat ferits, ha informat la SER. Minuts abans de les deu del matí, els Mossos d’Esquadra rebien l’avís dels veïns de la zona que s’estava produint una baralla entre diverses persones al carrer Maria Llavanera i que se sentien trets. Quan les patrulles de la policia catalana han arribat al lloc dels participants en la baralla ja havien desaparegut i tan sols es podia apreciar un vehicle amb danys causats per una maça, entre ells el trencament dels vidres.

Segons la mateixa font, una discussió de parella hauria estat el detonant de l’enfrontament, en què s’han bloquejat diversos carrers amb la intenció d’impedir l’arribada de més parents al lloc. El sogre d’un dels membres de la parella seria qui hauria disparat, pel que sembla, tan sols a l’aire; trets als quals ha contestat amb altres «l’altra part» en litigi.

Port de Tarragona