Submarinistes del GRAE i Guàrdia Civil intenten trobar a Tarragona un cotxe que han llançat al mar en flames aquesta matinada

Equip subacuàtic de Bombers de la Generalitat. / Arxiu

El Grup Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, especialitzat en salvaments i rescats, als quals s’han sumat submarinistes de la Guàrdia Civil, busquen en aquests moments un vehicle que ha estat llançat en flames a les aigües del port de Tarragona, confirma Guàrdia Civil i premsa del port. L’avís s’ha rebut a les 4.20 hores d’aquesta matinada i ha estat confirmada per les càmeres de seguretat de la Policia Portuària de Tarragona. El testimoni va afirmar que un home ha calat foc a un cotxe de color blanc, pel que sembla un Seat Ibiza, i l’ha empès per les Escales Reials del Moll de Costa fins a l’aigua. Tots els esforços se centren a saber si dins del vehicle hi havia alguna persona, però tot i la proximitat a la costa, no ha estat possible encara trobar el vehicle, informen Bombers i Guàrdia Civil a les 13 hores. Al lloc també es troben agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que han iniciat una investigació, a més de Guàrdia Urbana i altres cossos d’emergències.

Port de Tarragona