Recuperen al port de Tarragona el cotxe que han llançat de matinada al mar després d’incendiar-lo

L'autor del fet ha acudit voluntàriament a una comissaria dels Mossos

Foto: Diari Més / Gerard Martí

Cap a les cinc de la tarda el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) subaquàtic dels Bombers de la Generalitat, als quals es va unir l’equip de submarinistes de la Guàrdia Civil, han aconseguit localitzar i treure de la mar el vehicle que es buscava des de primeres hores del matí. A l’interior del cotxe no s’ha trobat cap víctima i tot ha quedat com un estrany succés captat per les càmeres del port. Paral·lelament a la recuperació del vehicle s’ha personat un jove en una comissaria de Mossos d’Esquadra declarant que va ser ell qui va llançar el vehicle a les aigües del port de Tarragona. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per conèixer els motius que van impulsar a llançar el vehicle després de calar-li foc i durant tot el dia es va témer que a l’interior del vehicle es pogués trobar una víctima.

Submarinistes del GRAE i Guàrdia Civil intenten trobar a Tarragona un cotxe que han llançat al mar en flames aquesta matinada

Port de Tarragona