Tornen a jutjar per violació a un pres alliberat després de passar 30 anys empresonat injustament per un error de l’FBI en un cas d’agressió sexual

En 1987 va ser condemnat a cadena perpètua, però es va descobrir posteriorment que l'FBI va analitzar erròniament un dels seus cabells

Perrot tras su exoneración en 2016 / Innocent Project

George Perrot va ser absolt el 2017 dels càrrecs de violació després de passar 30 anys a la presó per un fet que diu que no va cometre, però ara torna a estar detingut per agredir sexualment una dona que es trobava inconscient en un carrer de Springfield, en Massachussetts. Perrot va ser empresonat el 1987 i va ser exonerat el 2016 en considerar que les proves forenses sobre la mostra de cabell que es va analitzar va ser errònia. La víctima d’una violació, comesa el 1984 a Springfield sobre una dona de 78 anys no el va identificar en la roda de reconeixement, però l’FBI li va inculpar per les mostres capil·lars.

Imatge de la fitxa policial de George Perrot el 1987 / Springfield Police Departament

El convicte va dir després del seu alliberament que la prova va ser fabricada per inculpar-. Després del seu alliberament, va presentar una demanda contra els agents de l’FBI que li van inculpar, contra la policia de Springfiel i contra la ciutat de Springfield, a Massachusetts, de manera civil; un ex fiscal de districte i altres involucrats en aquella investigació que el va portar -aparentment de forma injustament a la presó.
Ara, es troba processat per ser jutjat pel Tribunal Superior de Essex per càrrecs d’una altra violació, a més de resistència a ser detingut i agressió a la policia. La víctima era una dona que es trobava inconscient a terra -probablement a causa de l’droga- i ell presumptament la va agredir sexualment. La víctima no reconeix haver acceptat mantenir relacions sexuals amb Perrot, que va ser trobat també inconscient a les cames de la dona.

Port de Tarragona