Dos motoristes, un d’ells una dona, perden la vida a Alamús i Barberà del Vallès en poc més d’una hora

Els serveis d'emergència atenen a un motociclista ferit a Tossa el passat dimecres 1 de maig. / Foto: Bombers

Dos motoristes, un d’ells una dona, van perdre la vida a la tarda-nit d’ahir diumenge en dos accidents de trànsit ocorreguts a les comarques del Segrià i el Vallès Occidental en un període d’una hora i quart. El primer dels successos es va registrar a les 20,13 hores a la N-150, dins el terme municipal de Barberà del Vallès, on va morir una dona que conduïa una motocicleta que va caure a la via per motius que s’estan investigant. L’evacuació de la víctima, L.M.B. de 37 anys i veïna de Barcelona, en què van participar tres dotacions Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), va ser complicada i van haver problemes puntuals. L’accident va passar al quilòmetre 6,5 de la N-150.

Poc més d’una hora després, a les 21.33 hores, es va registrar un altre accident de moto al quilòmetre 3,5 de la LL-11, al seu pas per Alamús, on va morir J.V.T. de 41 anys i veí de Lleida, que conduïa una motocicleta. Pel que sembla, el vehicle va sortir de la via per causes que s’estan investigant. Tres patrulles de Mossos i dues ambulàncies del SEM van participar en l’emergència. Després d’aquests dos accidents, ja són 55 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres catalanes.

Port de Tarragona