FLASH: 11 dels 14 passatgers d’un jet privat procedent de Las Vegas podrien haver mort en estavellar-se l’aparell a Mèxic

Imagen del aparato estrellado facilitada por Protección Civil de Coahuila.

Un jet privat que procedia de Las Vegas amb 14 persones a bord i que havia desaparegut dels radars la tarda d’ahir diumenge ha estat trobat avui, dilluns, a la zona de Monclova, a Mèxic. Encara que no existeix encara confirmació oficial, els mitjans mexicans parlen de 11 morts i 3 ferits. L’avió sobrevolava la serra d’Hèrcules quan es va donar per desaparegut. Segons informa L’Universal, els passatgers que haurien mort procedien de la ciutat nord-americana després d’assistir a un combat de boxa. L’aparell és un Challenger 601, un jet de luxe que sol utilitzar-se com a taxi aeri per a persones d’alt poder adquisitiu.

Port de Tarragona