Tres individuos queden «retratats» quan estaven robant càmeres de seguretat a Reus

Els tres lladres han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra

Imatge facilitada per Mossos d'Esquadra d'un d'aquests robatoris.

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per robar les càmeres de seguretat d’un immoble al centre de Reus. Les càmeres els van enregistrar mentre cometien el furt i les imatges els delaten, ja que capten el moment del furt i possibiliten el seu arrest pocs dies després. A les imatges, difoses pels Mossos a través d’una piulada, es veu com els individus es van enfilar dalt d’una cadira i van arrencar les càmeres a cops de martell. Es dona la circumstància que tots tres són veïns de l’edifici, ubicat a prop de la plaça Prim de Reus. Es van endur dues càmeres, valorades en uns 1.000 euros. Segons informen fonts policials, són tres homes de 49, 38 i 27 anys, de nacionalitats marroquina i de Surinam. Els fets es remunten al passat 16 d’abril i la detenció es va efectuar una setmana més tard, el dia 24.

Port de Tarragona