Troben en un parc la motxilla, l’ordinador i el telèfon de l’estudiant de l’Autònoma de Barcelona desapareguda dijous a París

La motxilla amb l’ordinador i el telèfon de Natalia Sánchez Uribe, la jove estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona desapareguda a París des de l’1 de maig, s’ha trobat en un parc proper a l’Escola d’Economia de la Sorbona, on cursa actualment una beca Erasmus.La Gendarmeria francesa busca la estudiant ajudada en algunes gestions per la Guàrdia Civil espanyola, que col·labora en la investigació aportant mostres d’ADN de la jove a la policia francesa. Els pares de la noia, originaris de Granada però residents a Mallorca, s’han desplaçat fins a París per seguir de prop les gestions policials. Natalia té 22 anys i van ser els seus companys de pis dels que van denunciar la desaparició a la policía.Natalia té 22 anys, mesura 1,62 d’estatura, té els cabells llargs castany i la seva complexió és mitjana. Llueix un pírcing al nas. L’entitat Sosdesaparecidos ha difós en les xarxes un pòster on indica que es truqui al 34-642650775 o al 34-649952957 si es té alguna informació sobre el seu parador. Igualment, es pot escriure al correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es

Port de Tarragona