Delatat pel GPS

Una aplicació de geolocalització de mòbil permet la detenció d’un home a Salou que havia comprat dos telèfons mòbils d'alta gamma que van ser sostrets

Els Mossos de Salou han detingut un home de 67 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicili desconegut, per posseir dos telèfons mòbils d’alta gamma que havien estat sostrets a una dona en una botiga de Salou. L’home ha estat arrestat per un delicte de receptació, concretament, d’adquirir els mòbils de procedència il·lícita. La víctima va presentar denúncia el passat 4 de maig en dependències policials manifestant que en un establiment de Salou li havien sostret la bossa de mà amb objectes personals i dos telèfons d’alta gamma valorats ambdós en 1.400 euros.

La denunciant, mitjançant l’aplicació de geolocalització dels dispositius, va tenir coneixement que el seus telèfons mòbils estaven físicament en un descampat del carrer Ponts dels Estanyets de Salou atès que la víctima trucava a un d’ells i escoltava com sonava.

Immediatament, va trucar al 112 i es va personar al lloc una patrulla de Mossos d’Esquadra que va comprovar que efectivament els telèfons es trobaven en el descampat indicat.

Acte seguit, els agents van adreçar-se a una barraca que hi havia a la vora i van identificar un home que estava en possessió dels dos telèfons mòbils furtats.

Posteriorment, l’home va relatar als agents un argument poc creïble de la procedència dels telèfons mòbils i amb tots els indicis incriminatoris va quedar detingut per un delicte de receptació.

El detingut, amb 170 antecedents dels diferents cossos policials, va passar el dia 6 a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona