Alliberades les quatre dones preses com a ostatges per un menor que ha entrat armat en un estanc de Tolosa

Les dones segrestades per un menor a França han estat lliberades per un menor de 17 anys, que ha entrat armat en un estanc de la localitat de Blagnac, prop de Tolosa. El jove, que ja ha disparat en dues ocasions a l’aire des que es va atrinxerar a l’establiment, va afirmar que dispararia a la Policia si intervenia en el cas. Una unitat d’elit de la Policia nacional francesa, el Raid 31, es troba en el lloc per estudiar si realitza una intervenció per alliberar els ostatges i mantenen bloquejades els carrers d’accés des d’una distància de 300 metres.

El jove va entrar minuts abans de dos quarts de cinc de la tarda a l’estanc, armat amb una pistola i va trucar a la Policia per informar-los que tenia segrestades a quatre persones. Posteriorment va deixar en llibertat a una d’elles per motius que encara no s’han precisat, mentre manté lligades a les altres tres dones.

No s’ha informat de si ha pogut ser detingut el delinqüent o ha continua atrinxerat a l’interior de l’establiment.

 

Port de Tarragona