FLASH: L’Audiència de Barcelona acorda deixar en llibertat de moment a Benítez, condemnat a 21 anys per abusos sexuals a nens

Joaquín Benítez / Pol Solà

L’Audiència de Barcelona ha desestimat la petició de les acusacions, que sol·licitaven que es modifiqués la situació de llibertat per Joaquín Benítez, condemnat per quatre delictes d’abusos sexuals als Maristes de Barcelona, ​​informa premsa del TSJC. El tribunal considera que ha complert fins al moment i des de 2016 totes les fortes mesures cautelars que s’han imposat contra ell. D’aquesta manera, estén la seva situació de llibertat fins que la sentència arribi al Tribunal Suprem i aquesta sigui ferma mitjançant una sentència de casación.El condemnat, des 2016, està en llibertat provisional amb retirada de passaport, prohibició de sortida del territori nacional, obligació de compareixences setmanals a la policia, prohibició de realitzar qualsevol activitat amb menors i prohibició d’aproximar-se i comunicar amb les víctimes.

Port de Tarragona