Dos detinguts pel presumpte homicidi de Janet, la veïna de Viladecans desapareguda a Cornella de Llobregat

El misteri sobre la desaparició de Janet Jumillas fa gairebé dos mesos a Cornellà de Llobregat quan anava a fer unes gestions a Hisenda, sembla veure la llum amb la detenció de dues persones, segons informa TV3 . La investigació policial se centra en un probable assassinat comès per algú del seu entorn social. Per tant, la recerca se centra en la recerca del seu cos, atès que pel temps passat i segons els antecedents i els protocols policials que es manegen en aquests casos és molt poc probable que continuï amb vida. Tan sols una situació podria tenir lògica alternativament a l’homicidi, que seria un segrest, encara que donat el temps que ha passat els raptors ja s’haguessin posat en contacte amb la família.

Els Mossos d’Esquadra -segons les mateixes fonts- faria dies que es trobarien vigilant els sospitosos i el seu entorn fins a la seva detenció, avui dimarts, a Cornellà de Llobregat, població on va desaparèixer Janet. Les actuacions estan sota secret de sumari i no es descarta que pugui haver més detinguts relacionats amb el cas.

¿On està Janet?

Port de Tarragona