Un mort i vuit ferits en un tiroteig a una escola de Denver

Un tercer atacant podria estar encara dins de l'escola, que s'està rastrejant per trobar més possibles víctimes

Local TV

Un mort i vuit ferits és el balanç provisional d’un tiroteig que s’ha produït a les dues d’aquesta tarda (les deu de la nit espanyola) de dimarts en una escola de Denver, a Colorado, on la Policia hauria aconseguit detenir dos dels atacants, mentre 1 tercer es troba atrinxerat encara a l’interior de les instal·lacions. Al lloc han acudit investigadors de l’FBI i de l’ATF per donar suport a les forces locals del Sheriff. En el complex educatiu estudien 1.800 alumnes dividits en tres nivells: elemental, mitjà i superior. L’atac s’ha registrat en un d’ells, el que ha permès la ràpida evacuació dels altres dos edificis cap autobusos. Els agents policials han arribat amb rapidesa a causa de la proximitat d’una comissaria al lloc. Actualment s’estan rastrejant les instal·lacions per trobar més autors del succés i també possibles víctimes. A la pregunta de si hi ha hagut víctimes mortals, la responsable de la Policia ha contestat que encara no se sap.

L’administrador del complex educatiu ha cridat a la Policia alertant que se sentien trets en el lloc i quan han arribat les primeres patrulles encara han pogut sentir detonacions. Després d’entrar a l’escola s’ha pogut detenir dos presumptes atacants mentre es conduïen a hospitals pròxims als ferits.

 

Port de Tarragona