Els Mossos donen per morta la veïna de Viladecans desapareguda a Cornellà i se centren en la recerca del cadàver

La Policia Científica podria haver trobat sang a casa d'un dels sospitosos, publica ElCaso.com

Policia Científica de Mossos sortint del domicili d'un dels detinguts. / Gemma Sánchez

Janet Jumilla, la veïna de Viladecans desapareguda fa dos mesos a Cornellà de Llobregat estaria morta. Aquesta és la principal hipòtesi amb què treballen els Mossos d’Esquadra, segons ha pogut saber l’ACN. La dona va desaparèixer el 13 de març passat i des de llavors els investigadors no han detectat senyals de vida de cap tipus, com moviments bancaris o telefònics. Aquest dimarts els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes sospitosos de l’assassinat de la dona i durant un llarg registre als seus domicilis van intentar buscar pistes que els poguessin conduir fins al cos de la víctima. Fonts consultades per l’ACN, però, asseguren que no hi ha indicis clars d’on podria estar amagat el cadàver. Els detinguts passaran dijous a disposició judicial mentre la policia avança en la recerca del cos.

El digital ElCaso.com publica que avui s’han trobat restes de sang a casa d’un dels detinguts, proper a la delegació d’Hisenda de Cornellà de Llobregat on havia de fer unes gestions la víctima. El mitjà afirma que les intervencions telefòniques dels dos detinguts, autoritzats per l’autoritat judicial, han estat clau per arribar als dos sospitosos, que encara no han estat lliurats al jutjat de Cornellà.

Dos detinguts pel presumpte homicidi de Janet, la veïna de Viladecans desapareguda a Cornella de Llobregat

Port de Tarragona