Localitzada la jove «erasmus» mallorquina trobada sana i estàlvia en un hospital de París una setmana després de la seva desaparició

Investigadors i família han estat molt discrets quan a informar del que ha passat.

Natalia Sánchez Uribe, la jove espanyola de 22 anys desapareguda a París des de fa una setmana ha estat localitzada en un hospital de París, en bon estat de salut, ha confirmat la Fundació Europea per les Persones desaparegudes QSDGlobal. Aquesta organització afirma que la família demana un temps per a la seva intimitat i recuperar la calma.

La jove mallorquina de 22 anys, desapareguda des del dia 1 a París, és estudiant de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB i cursa un programa d’intercanvi Erasmus a la Universitat Panteó-Sorbona, en els voltants va ser trobada la seva motxilla amb el telèfon i l’ordinador al seu interior.

El matí de la seva desaparició, la jove estava traslladant les seves maletes al pis d’una amiga espanyola, ja que s’acabava el seu contracte al pis en el qual havia viscut fins llavors, al districte 14, al sud de París. La seva nova companya de pis va donar l’alerta després de quedar sense notícies de la jove, que havia deixat ja dues maletes al matí i havia tornat a casa anterior per recuperar l’equipatge restant. No obstant això, no va tornar a tenir notícies d’ella.

La investigació va ser duta a terme per la gendarmeria francesa el suport de la Guàrdia Civil, a prop dels seus pares, que es van traslladar a la capital francesa. Tant investigadors com a família han optat per la discreció a l’hora d’informar del que ha passat.

Port de Tarragona