Mor en un accident de trànsit el fotògraf del diari Segre Òscar Mirón

Treballava al diari des de feia més de 20 anys i la notícia de la seva mort ha provocat una gran commoció

Foto: Segre.com

ACN.-El fotògraf del diari Segre Òscar Mirón ha mort aquest dissabte a la matinada en un accident de trànsit a l’autovia A-22 a l’alçada de Binéfar. Segons ha publicat el mateix diari a la seva versió digital, els fets han tingut lloc vint minuts abans de les tres de la matinada al quilòmetre 31,5 quan el turisme que conduïa ha sortit de la via al xocar contra una pilastra d’un pont i s’ha incendiat. El conductor i únic ocupant del vehicle ha mort. Òscar Mirón portava més de 20 anys treballant al diari Segre i la notícia de la seva mort ha provocat una gran commoció. Les mostres de tristesa i condol s’han començat a mostrar de seguida a través de les xarxes socials, sobretot entre periodistes i companys, però també des de les institucions i la classe política ja que Mirón era molt conegut i apreciat a Lleida.

Port de Tarragona