VIDEO: Espectacular persecució a trets en Los Angeles que acaba amb un presumpte assassí ferit greu

La Policia de Los Angeles ha ferit de gravetat a un sospitós d’homicidi que fugia per una autopista perseguit per una desena de patrulles contra les que ha disparat el delinqüent. Un helicòpter d’una televisió ha pres la imatge del tirador amb mig cos fora del vehicle, que fuig a gran velocitat. La persecució ha durat més d’una hora i, finalment, el trànsit ha impedit que avancés, moment en què l’home ha tornat a disparar a la policia. Els agents han realitzat una ràfega de trets que ha acabat ferint l’home, mentre que la conductora ha baixat del vehicle i s’ha entregat a la Policia agenollada a la meitat de l’autopista, on ha estat detinguda.

El sospitós ha estat traslladat a un centre hospitalari ferit de gravetat. El ferit està acusat de ser el responsable de la mort de l’amo d’una botiga de licors fa uns dies. La Policia de Los Angeles ha activat l’equip robòtic de desactivació d’explosius per examinar el vehicle perseguit abans de retirar-lo del lloc. Un responsable del cos policial ha declarat que els trets estan justificat com a resposta a l’imprevisible de la reacció davant la detenció: «és imprevisible conèixer com pot reaccionar un sospitós d’assassinat», ha declarat.

 

Port de Tarragona